Kui otsid vastust antud küsimustele, siis oled õiges kohas. Anname lühikese ülevaate, kelle jaoks on Cargoson ehitatud ja mõeldud ning jagame ka kasutajate tagasisidet.

Mis on Cargoson?

Cargoson on neutraalne veohaldustarkvara kaubaomanikele ja saatjatele – B2B.

Cargoson - logistikatarkvara mis võtab ära Sinu transpordiga soetud peavalu, koondades kokku erinevate vedajate e-keskkonnad, e-mailid ja muu suhtluse. Kogu transpordiinfo, hinnakirjad, hindade ja transiidiaegade võrdlus, süsinikdioksiidi heitkoguste arvutamine, saadetiste jälgimine, veodokumendid, laadimiskalender, statistika ja automaat teavitused ühel töölaual (ligipääs nii veebist kui mobiilist).

Plug&play vedajate integratsioon – Saad ise seadistada nii kõik tänased pikaajalised veopartnerid, kui lisada uusi vastavalt Sinu tulevastele vajadustele. Meeletult lihtne kasutada!
Cargoson on pilvepõhine tarkvara, mis on loodud kauba tellijaltele- ja omanikele igapäevaste logistikaülesannete korraldamiseks ja haldamiseks.

Cargoson ei ole veoturg, vahendaja, ekspedeerija ega 4PL teenusepakkuja!

dsv c

Kes peaks Cargosoni kasutama?

Cargoson on mõeldud tootjatele, turustajatele, jaemüüjatele, hulgimüüjatele, e-kaubanduse ettevõtetele, kes kasutavad erinevaid logistikateenuse pakkujaid: globaalsed ekspediitorid nagu DHL, DSV, Schenker, TNT, Fedex, UPS või piirkondlikud vedajad nagu Emons, DPD, ACE, Itella, Omniva, Venipak või väikesed kohalikud 1-2 veokiga vedajad või isegi oma autoparki.

Kui olete väike ühe inimese ettevõte, kes töötab ühe kaubavedajaga ja teete paar saadetist kuus, pole teil tõenäoliselt Cargosonit vaja.

Cargosoni logistika tarkvara võlu ilmneb aga ettevõtete jaoks, kellel on üle 50 saadetise kuus ja kes kasutavad oma igapäevase logistika korraldamiseks rohkem kui 3 erinevat vedajat. Praktilisels elus on siiski ka palju ettevõtteid, kellel on ainult mõni saadetis nädalas, ent leiavad Cargosoni kasutamisest samuti kasu. Seda tänu lihtsale ühest kohast logistika haldamisele, mis on kombineeritud võimalusega teha targemaid, läbipaistvamad ja keskkonnasäästlikke otsuseid.

Üks oluline asi, mida Cargosoni puhul mõista tuleb, on see, et Cargoson ei ole vahendaja. Ei mingit ekspedeerimist – kõik teie enda lepingud ja arveldamine otse teie veopartneritega!
See lähenemisviis võimaldab kaubasaatjatel jätkata häid suhteid oma pikaajaliste vedajatega. Cargoson ei lõhu kliendi ja vedaja vahelisi suhteid, vaid pakub nutikat ja kaasaegset lahendust vedude tõhusamaks haldamiseks tarkvara nöol.

Cargoson kasutajate tagasiside
Cargoson kasutajate tagasiside


Mida on vaja teada vedajate kohta?

Pole tähtis, kes on teie vedajad. Cargosonis saab kõik vedajad lihtsast seadistada teie tarkvarakontole. Kõik vedajad saavad samuti juurdepääsu oma Cargosoni vedaja kontole ja vedaja jaoks on Cargsoson tasuta.
Neile vedajatele, kellel on oma e-keskkonnad, ehitab Cargoson integratsiooni. Need vedajad, kes töötavad e-posti teel, saavad teie Cargosoni kontolt endiselt päringud ja veotellimused oma eelistatud e-postile, nagu nad on harjunud.

NB! Cargosonil on juba integratsioonid enamiku globaalsete ja piirkondlike vedajatega, seega jääb üle vaid klõpsata nupul "Küsi API tunnused" ja vedaja saab need sisestada.

TUTVU ISE!
ALUSTA SIIT


Pole ikka veel veendunud? Muretsemiseks pole põhjust BRONEERI DEMO