VBH on akna-, ukse- ja mööblitootmiseks vajalike tarvikute hulgimüüja ning ekspertkaubamärk. VBH Estonia tarneahela üksuse juht Merly Sepri-Eha selgitab, kuidas vastab Cargoson nende kõrgetele ootsutele logistikaprotsesside juhtimisel ja haldamisel.

Möödunud aasta septembrikuust hakkas VBH Estonia kasutama Cargosoni veohaldustarkvara (TMS). Cargoson võimaldab automatiseerida ja hallata kogu oma ettevõtte kaubavoogude logistikat ühes süsteemis. VBH jaoks oli Cargosoni valikul olulisemateks võtmesõnadeks eelkõige läbipaistev transpordiinfo, hindade ja transiidiaegade kiire ja lihtne võrdlus ning hinnakirjade mugav haldamine. Nimetatud märksõnad tekitasid Cargosoni juurutama hakates küllaltki kõrgeid ootuseid. Tänaseks on rõõm tõdeda, et Cargoson vastab neile ootustele täielikult. Seda mitte ainult paremate veohindade, tarkvara kasutajamugavuse, funktsionaalsuse ja seeläbi võidetud tööaja tõttu, vaid ka Cargosoni meeskonna igakülgse tehnilise toe tõttu, mis koostöö parimal võimalikul viisil toimima pani.
 

Info ja läbipaistvus

Läbipaistev transpordiinfo kõigi kaubavoogude info on ühes keskkonnas. Veopäringud ja tellimused on ühes kohas, kõigi ettevõtte logistikaga seotud töötajate jaoks nähtavad. Tellitud vedude ning veopäringute infovahetus liigub ettevõtte logistikute ja veopartnerite vahel läbi tarkvara ning on iga veotellimuse juures jälgitav. Automaatteavituste rakendamine võimaldab saada teavitusi oma vedude staatustest, kui tekib kõrvalekaldeid planeeritud saabumistes või kaubakorjetes.
 


Hinnad, tarneajad ja transpordi hanked

Hindade ja transiit aegade kiire ja lihtne võrdlus - transpordikulu suurus on müüdava toote hinnastamisel üks olulistest ja tihti ka suurematest lisanduvatest kuludest. See mõjutab otseselt nii kliendi rahakotti kui ka müüja kasumimarginaali, seega on sobiva transpordikulu ning kvaliteetse veoteenuse vahel tasakaalu leidmine veokorralduse üks igapäevastest kübaratrikkidest. Cargosoni toel on võimalik leida see tasakaalupunkt läbi parima hinna ja sobivaima veograafiku võrdlemise. Oluline lisaväärtus on seejuures, et kütusehindade kõikumist reguleeriva ning iganädalaselt muutuva kütuselisa koefitsiendi (BAF) arvutamise teeb Cargoson kasutaja eest ära.

Transpordihangete hinnaläbirääkimised Cargosoni pool koostatud transporditenderi vorm võimaldab lihtsalt ja mugavalt kuvada läbirääkimisteks olulist infot veopartneritele. Tenderis kokku lepitud hinnad on võimalik kiirelt ja lihtsalt laadida meie tarkvarakontole või kasutada API-otseühendust vedajate andmebaasidega. Hinnaläbirääkimistel heade kokkulepete saavutamiseks on oluline ka Cargosonis olev mitmekülgne suundade- ja mahtude põhine veostatistika, mille abil edasiseks koostööks prognoose teha. 


VBH vedude jalajälje mõõtmine

CO, heitkoguste arvutamine on eraldiseisev väärtus. Kliimamuutuste mõju minimeerimine on meie kõigi vastutus. Lisaks isiklikule panusele on võimalik ettevõtte tasandil eelistada veopartnereid, kes on võtnud vastutuse heitkoguste minimeerimise ja keskkonnakaitse tagamise eest. Cargoson kuvab veotellimuse põhiselt iga vedaja CO, jalajälje suurust. Andmevahetus globaalsete, regionaalsete või lokaalsete vedajatega - Cargosoni kasutajabaasi kuulub hetkel 900+ veo ettevõtet, kelle hulgast iga ettevõtte veovajadustele vastavad parimad partnerid valida.


 Vastus Sinu küsimusele: Jah, Cargoson sobib ka Sinu ettevõttele