CargoPriceList on veebipõhine online veohinna kalkulaator, mis aitab Sul kiiresti ja lihtsasto kalkuleerida veohindu ja tarneaegu Sinu isiklikest hinnakirjadest ja vedajate avalikest online hindadest.
 

Mis on veohinna kalkulaator?

Veohinna kalkulaator on veebipõhine tööriist, mis aitab arvutada kauba ühest kohast teise saatmise maksumust. Kalkulaatorid on tavapäraselt mõeldud kasutamiseks ettevõtetele kes tegelevad tootmisega, hulgimüügiga või jaemüügiga, et hinnata oma toodete saatmise kulusid klientidele, tarnijatele või muudesse asukohtadesse.

Veohinna kalkulaatorid võtavad arvesse mitmesuguseid tegureid, mis võivad mõjutada saatmiskulusid, sealhulgas saadetise kaal ja mõõtmed, lähte- ja sihtkoha vaheline kaugus, transpordiviis (nt õhk, maantee või meri) ja kõik vajalikud lisateenused (nt. tollivormistus, kindlustus või erikäitlus).
Mõnda veohinna kalkulaatorit pakuvad vedajad ise, samas kui teisi pakuvad kolmanda osapoole logistikateenuse pakkujad (3PL) või veohaldustarkvara pakkujad. Need kalkulaatorid nõuavad tavaliselt, et kasutaja sisestaks mõningase põhiteabe saadetise kohta, nagu lähte- ja sihtkoht, kauba kaal ja mõõtmed ning soovitud tarnekuupäev, et arvutada välja hinnanguline saatmiskulu.

Veohinna kalkulaator võivad olla väärtuslikuks tööriistaks tootjatele, hulgimüüjatele, jaemüüjatele ja suurematele e-kaupmeestele, kuna see aitab planeerida ja eelarvestada transpordikulusid, ning aitab tagada, et saatmiskulud on hinnatavad ja arvestaud müüdud kaupade kogumaksumuses.

Veohinna kalkulaator - CargoPriceList.com


Miks kasutada?

Kui soovite lihtsalt teada hinnangulist transpordihinda ja transiidiaega lähtepunktist sihtkohta.
 
Kõik need juhud, kus eelarve koostamiseks või kliendile ettepaneku tegemiseks on vaja lihtsalt kiiret veohinna kalkulatsiooni. Noh, nüüd on see sama lihtne, kui sisestada vastuvõtmise/tarnete postiindeksid ja kauba kogus ning ühe klõpsuga näete ühes aknas oma erinevate vedajate veohindu ja hinnangulisi transiidiaegu.

 

Kuidas CargoPriceListi veohinna kalkulaator töötab?

CargoPricelist põhineb teie isiklike kokkulepitud hinnakirjade ja vedajate veebihindade kombinatsioonil. Kui teie Cargosoni veohaldustarkvara kontole on üles laaditud hinnalehed ja CargoPricelist moodul on aktiveeritud, siis teie üleslaaditud hinnad ja teie valitud vedajate avalikud veebihinnad arvutatakse ja kuvatakse sisestatud teabe põhjal.

Soovin näha kuidas veohinna kalkulaator töötab.

BRONEERI DEMO