Funktsionaalsus võimaldab anda veohaldustarkvara konto ligipääsu ja/või voli kolmandale osapoolele (näiteks tarnija), et osapool saaks teha tellimus ja omada ülevaadet oma tellimustest.
Kasutaja loomisel on saadaval uus kolmanda osapoole roll, mis võimaldab teil anda näiteks oma tarnijale juurdepääsu ja volitused veotellimuste tegemiseks, etikettide, CMR-ide, e-saatelehtede väljaprintimiseks ja osapoolega seotud saadetiste jälgimiseks.
 


Kuidas toimib?

Kolmanda osapoole rolliga kasutaja loomisel saab Sinu tarnija konto aktiveerimise e-kirja ja parooli valides pääseb ligi Sinu ettevõtte Cargosoni veohaldustarkvara kontole, kus kuvatakse ainult tema saadetised. Kolmanda osapoole kasutajad saavad sisestada saadetise andmed ja tellida transpordi Sinu vedajate nimistust. Kolmandast osapoole kasutaja ei näe Sinu ettevõtte teisi saadetisi, hindu ega tarneaegu. Siiski saavad nad esitada transporditellimuse Sinu lepingulistele vedajale Sinu Cargosoni kontolt, et vedaja saaks tellimuse oma süsteemi Sinu ettevõtte nimel.
 
Levinumad kaks kasutusjuhtu on 
  • Tarnija lisab uue saadetise adned ja transpordiotsuse teed Sina ise.
  • Tarnija sisestab saadetise info ja tellib ka transpordi vastavalt teie omavahelisele kokkuleppele.


Kolmanda osapoole tellimise eelised

  • Kogu kaubaveo teave samas kohas (väljaminev, sissetulev, riigisisene)
  • Veoinfo operatiivne ülevaade ja muutused
  • Kontroll tarnijate tegevuste üle