Elektrikaupade hulgi- ja projektimüügi ning tarnega tegeleva ettevõtte Viru Elektrikaubandus tarnejuht Virve Sidron kirjeldab, kuidas aitab Cargoson igapäevatööd lihtsustada.

Miks otsustasite Cargosoni kasuks?
Tundsime ühel hetkel, et logistilist infot tekib iga päevaga aina juurde ning erinevate vedajatega edasi-tagasi e-kirjade saatmine muutus kurnavaks. Mõtlesime, et peab olema mõni lihtsam lahendus ja jõudsime Cargosonini. Teiste sarnaste lahenduste ees oli Cargosonil meie jaoks üks suur eelis – nimelt jäi alles otsene suhtlus koostööpartneritega ja me näeme kogu vajalikku infot, sh kaupade liikumist ning hinnastamist online keskkonnas ise ja ei pea seda kusagilt pärima. Lisaks näeme tulevikku vaatavalt võimalust ühendada Cargoson oma majandustarkvaraga. Kõik, mida Cargoson meile esialgu lubas, on realiseerunud ja täna ei kujutaks me tarneosakonnas ettegi, et peaksime kõike seda tööd e-mailitsi tegema.

Kui sageli ja milleks Cargosoni kasutate?
Cargoson on meil assistendiga igapäevane töövahend, kuhu kohe hommikul sisse logime. Vedude vormistamine, hinnapäringute võtmine – kõik see toimub nüüd ühes kohas ja Cargosoni kaudu. Enam ei pea me kusagilt üle küsima, kui kaugel saadetis on, saame infot reaalajas jälgida, ei pea üle helistama või tobedat käsitööd tegema. Ka veopartnerite valik on laienenud ning oleme leidnud lahendusi ka keerulisemate vedude, nt erimõõduliste või suuremahuliste kaupade jaoks. Ka meie klientidele annab lahendus olulist lisaväärtust, kuna nad näevad lihtsa vaevaga nende saadetise infot – millal teele pandi, millal kauba eeldatavalt kätte võib saada. See on puhas mainekujundus ka Viru Elektrikaubandusele, saame olla oma teenuses professionaalsed.

Kellele Cargosoni soovitaksite?
Kindlasti on abi väikefirmadele, kes jälgivad eelarvet, aga ka kõigile teistele, kes soovivad tööprotsesse lihtsustada ja valikuid laiendada.


Vastus Sinu küsimusele: Jah, Cargoson sobib ka Sinu ettevõttele