Du har kontrol over, hvilke fragtmænd og speditører du vil samarbejde med, og hvilke kolleger der skal have adgang til Cargoson i din virksomhed.
Det er nemt at tilføje fragtmænd, prislister og brugere.



Konfigurering af mine fragtmænd i Cargoson


De fleste virksomheder bruger transporttjenester fra deres velkendte og langvarige transportpartnere.
Uanset om det er en kurér eller pakkeleveringstjeneste, ad vej, sø eller luft - du kan tilføje alle dine nuværende og fremtidige fragtmænd til Cargosons transportstyringssoftware.
Sådan gør du:

  1. Åbn dropdown-menuen ved at klikke på dit kontonavn (øverst til højre) og vælg menuen "Mine fragtmænd".
  2. Se de aktuelt aktiverede fragtmænd på din konto.
  3. Tilføj nye transportpartnere ved at klikke på knappen "Tilføj fragtmand"

Bemærk "Kan integreres" - For fragtmænd, der har deres egne e-miljøer. De kan nemt knyttes til din Cargoson-softwarekonto for at sende transportordrer direkte til din transportpartners system.
For at gøre dette skal du bede din fragtmand om API/EDI-legitimationsoplysninger til Cargoson-softwaren. Når du har modtaget de relevante legitimationsoplysninger, kan du indtaste dem i INTEGRATIONS-sektionen under den valgte fragtmand ved at klikke på knappen "Tilføj eller rediger legitimationsoplysninger".
Bemærk "E-mail-integration" - Fragtmanden foretrækker transportordrer via e-mail, eller dens e-miljø har endnu ikke mulighed for at modtage ordrer via EDI.


Tilføjelse af prislister


Hvis du har permanente aftaler og prislister med nogle eller alle transportpartnere, kan disse prislister uploades til Cargoson-softwaren (PS! Det spiller ingen rolle, i hvilket format du har prislisten: excel, word, pdf, e-mail osv. - alt er egnet).
Når prislisterne er blevet uploadet, vil de tilsvarende transportrater blive vist korrekt, efter at den nye forsendelse er blevet indtastet.
Generelt er en prisliste en obligatorisk praksis for alle kurérfirmaer. For mange vognmænd er en aftalt fast prisliste dog også den foretrukne samarbejdsform.

  1. Fra listen over dine fragtmænd skal du klikke på den transportpartner, hvis prisliste du vil uploade.
  2. Klik på knappen "Tilføj en ny prisliste" og tilføj den tilsvarende prisliste.
  3. Klik på knappen "Gem"

Så snart din prisliste er blevet uploadet til systemet, vil den blive vist, når du indtaster forsendelsen, og du vil se et resumé af prislisten i sektionen "Aktive prislister".


Tilføjelse af brugere til min virksomhed


Logistik og transport håndteres normalt af flere personer og afdelinger i virksomheden - lager, logistik, salg, indkøb, regnskab osv.
Tilføj kolleger til din virksomheds Cargoson-software:

  1. Vælg menuen "Brugere" fra dit virksomhedsnavn (dropdown-menu øverst til højre).
  2. Klik på knappen "Inviter en ny bruger til din virksomhed"
  3. Indtast kollegaens navn, e-mail og telefonnummer og klik på "Gem"

Din kollega vil derefter modtage en e-mail til aktivering af kontoen, og ved at vælge en adgangskode vil deres konto og adgang til virksomhedens softwarekonto blive aktiveret.


Ofte stillede spørgsmål


Kan jeg vælge, hvilke fragtmænd der skal være i min softwarekonto? JA, du vælger og bestemmer, hvilke fragtmænd der skal være tilgængelige på din konto.
Hvis jeg har en aftalt prisliste, kan jeg så uploade den til min softwarekonto? JA, du kan uploade prislister, og Cargoson vil konfigurere dem til din konto.
Hvordan kan jeg se, hvilke prislister jeg allerede har uploadet til min konto? Du vælger den relevante transportpartner fra menuen "Mine fragtmænd", og en oversigt over prislister åbnes i sektionen "Aktive prislister".
Kan jeg tilføje brugere til min virksomhedskonto? JA, vælg menuen "Brugere" og tilføj brugere til din virksomhedskonto.


Har du brug for hjælp til at tilføje fragtmænd, prislister eller brugere? Vi er her for dig:


KONTAKT OS