Gowri Style House er et unikt herremærke, der sælger skræddersyede jakkesæt, skjorter og sko til enhver lejlighed. Produktionsleder Kristi Mikk fra Gowri Style House beskriver, hvorfor det er nemt at styre virksomhedens logistik i Cargoson.

Hvorfor besluttede du at bruge Cargoson?
Vores virksomhed bruger flere forskellige fragtmænd, og vi har også mange forskellige destinationer, både inden for og uden for EU. Cargoson giver en rigtig god mulighed for at finde den bedste og mest overkommelige løsning. Det er meget praktisk, at alle oplysningerne er samlet på én side, som er nem for en person, der beskæftiger sig med logistik, at administrere. Kontakter, sporing, analyse - alt er bare et klik væk.

Hvor ofte bruger du Cargoson, og hvilke funktioner er vigtigst for dig?
Cargoson er vores daglige arbejdsværktøj.
Blandt funktionerne vil jeg fremhæve - bestilling af transport, sammenligning af priser, sporing af forsendelser, kommunikation med fragtmænd, prisforespørgsler og naturligvis databasen med gemte kunder og destinationer.

Har det sparet dig tid og penge?
Jeg kender ikke de præcise tal, men hvis man allerede kan se, hvilken transportløsning der er billigst på nuværende tidspunkt, så er der helt sikkert en økonomisk gevinst. For eksempel foretrak vi tidligere altid én bestemt fragtmand til en vis transport, nu er en anden transportpartner meget mere omkostningseffektiv for pakker af en vis vægt. Tidsbesparelsen er helt sikkert stor, for alt sker jo "på én side". Ingen behov for at logge ind på flere forskellige miljøer, og ingen behov for at vedligeholde forskellige forsendelsessystemer. Cargoson er lige så simpelt som "Facebook". Det er det :)

Hvorfor bør du overveje at bruge Cargoson?
Cargoson samler alle mine fragtmænd (og nye alternativer også) ét sted, hvor jeg kan vælge og sammenligne. Jeg behøver ikke at gå ind på mange forskellige sider og huske brugerlogikken i forskellige systemer.
Jeg kan faktisk se forskellige kriterier for mine transporter og kan vælge den mest egnede. Jeg kan også kontakte fragtmanden, sende beskeder og spore forsendelser gennem platformen - praktisk når alt er på én side.
Jeg kan også udskrive transportetiketterne direkte, og det er særligt praktisk, at systemet sender etiketterne til afsenderen af varerne, hvis det er nødvendigt (hvis jeg bestiller transport fra en anden part)
Processen er meget enkel, og der er hjælp at hente :)
Til slut vil jeg sige, at Cargoson har været en stor opdagelse for mig, som gør mit arbejde mere effektivt og nemmere. Mange tak for at være der.


Svar på dit spørgsmål: Ja, Cargoson er også egnet til din virksomhed

REGISTRER EN KONTO