Väikeses ettevõttes, kus ühe töötaja kanda on mitu erinevat rolli, on efektiivsus eriti olulisel kohal. Coffee People OÜ müügisekretär Margit Virkus jagab, millisel moel on Cargoson tema tööd lihtsustanud.

Coffee People OÜ

Tallinna külje all asub Coffee People röstikoda, mis pühendunud planeedi kõige kvaliteetsema kohvioa leidmisele ning selle veelgi paremaks röstimiseks. Coffee People varustab kodusid-kontoreid kohviseadmete ja espressomasinatega, koolitab baristasid ning propageerib kvaliteetse erikohvi joomise kultuuri. Coffee People'i tegevust juhib filosoofia, kus esikohal on inimesed.


Millised on sinu ülesanded Coffee People'is ning kui sageli on teil tarvis erinevaid vedusid korraldada?
Olen müügiassistendi rollis, mis tähendab, et mul on väga palju erinevaid tööülesandeid, sealhulgas ka transpordi korraldamine meie toodetele. See on vaid väike osa mu tööst ning vedude arv võib meil varieeruda - vahel on neli vedu nädalas, vahel ei ühtegi. Kuigi vedusid pole palju, kuluks sobivate vedajate leidmisele ilma Cargosonita omajagu aega, kuna iga kord peaks eraldi ja käsitsi otsima parimat lahendust. Nüüd, kus kõik vedajad on ühes kohas, hoian iga veo pealt kokku umbes 30 minutit, mis muidu kuluks sobiva partneri otsimisele, päringutele, ootamisele, kirjavahetustele.


Miks hakkasite Cargosoni kasutama ja kas lahendus on vastanud teie ootustele?
Lahendus on igati vastanud meie ootustele ning oleme Cargosoni nüüdseks kasutanud umbes aasta. Väikese ettevõttena, kellel pole kaupade tarnimine põhitegevuseks, ei ole olnud meie vajadused suured, kuid peamise mure, milleks oli ebamõistlik ajakulu erinevate vedajate leidmisele, on Cargoson lahendanud. Varasemalt oli nii, et kui oli tarvis kaupa kusagilt tuua või kuhugi viia, pidin ükshaaval googeldama ja otsima erinevaid vedajaid ning see oli päris aeganõudev. Nüüd on kõik info ühes kohas. Positiivne on ka see, et kui keegi peaks mu töö üle võtma, oleks Cargosoni kasutamist lihtne selgitada ning ei peaks ükshaaval kusagilt partnerite meiliaadresse otsima - iga kord, kui teen Cargosoni kaudu tellimuse, jäävad kontaktid ja muu oluline info süsteemi alles ning on sealt lihtsasti leitav.


Kas ja kuidas on Cargosoni kasutamine muutnud teie valikuid veopartnerite osas?
Kui varasemalt kasutasime peamiselt ühe ettevõtte teenuseid, siis nüüd on pilt veidi kirjum ning kasutame kolme-nelja vedaja teenuseid. Saame valida soodsamaid ning paindlikuma veograafikuga partnereid - lisaks hinnale on meie jaoks oluline kriteerium kiirus ning Cargoson võimaldab erinevaid variante ja pakkumisi omavahel mugavalt võrrelda ja igaks korraks parim lahendus leida.


Millistele ettevõtetele sa Cargosoni soovitaksid?
Kindlasti sarnastele väikestele ettevõtetele nagu Coffee People, millel pole palju või suuri vedusid. Mulle tundub, et ajaline kokkuhoid, mida Cargoson pakub, on eriti oluline just väikeste ettevõtete puhul, kus pole sageli eraldi inimest tööl, kes ainult transpordikorraldusega tegeleks.


Vastus Sinu küsimusele: Jah, Cargoson sobib ka Sinu ettevõttele